l’Attaque Attique

Damesdispuut

Since 1985

Over ons

15 januari 1985 – vijf studentes Technische Bedrijfskunde in Eindhoven besloten een dispuut op te richten, om hun studentenleven een extra dimensie toe te kennen…

En een extra dimensie is het zeker. Of liever gezegd: dimensies! Want van dat kleine groepje vriendinnen zijn we in 38 jaar uitgegroeid tot een voltallig dispuut met o.a. een wekelijkse borrel op dinsdag, onvergetelijke dispuutsweekenden en escalerende borrels met bevriende clubjes. Bovendien wordt onze turquoise kleur ook regelmatig gespot op toernooien, feesten en voorstellingen van andere disputen in onder andere Eindhoven en Nijmegen. Omdat wij een onafhankelijk dispuut zijn, hebben we de vrijheid om precies dat te doen wat we leuk vinden. De studie mag echter ook niet vergeten worden en aangezien we allemaal Technische Bedrijfskunde studeren, kunnen we elkaar hier makkelijk mee helpen. Bovendien hebben we een rijk reünistennetwerk, die ons de kans biedt om op de toekomst te oriënteren, door middel van gave bedrijfsbezoeken of hulp bij het vinden van een stage, etc.

Misschien ben je hier terecht gekomen via de website van Studenten Wegwijzer of Eindhoven Studentenstad en wil je een beter beeld krijgen van l’Attaque Attique en haar leden. Dan is deze website een goed begin. Buiten deze website hebben we ook nog een instagram, namelijk ‘lattaqueattique’ waar nog meer parels van foto’s te vinden zijn. Dus leef je uit met het opdoen van insights over ons en als je ons ergens tegenkomt, dan schroom niet om gezellig een praatje te komen maken!

Get to know l'Attaque Attique

Proces Verbaal

l’Attaque Attique X Abiogenesis

Home

Volgende editie 15 Juni

Samen met Herendispuut Abiogenesis organiseerden wij in 2022 de eerste editie van de live muziek cantus Proces Verbaal. Na een geslaagde eerste editie vindt op 15 Juni de tweede editie plaats!

Get in touch

Vul onderstaand formulier in of mail onze secretaris via

38e Bestuur

Pauline Fonteijn – Voorzitter
Daniëlle Berghege – Secretaris
Lisanne van Leeuwen – Penningmeester

WhatsApp Image 2022 09 19 at 12.16.31 PM 1